Sinds 1 februari 2020 ligt mijn joycollectie in Conceptstore 'Voorlopig' in Delft (Voorstraat 8)
 
 
Dutch easter eggs
 
 
 
Een prachtig, authentiek product. De Dutch easter eggs zijn volledig handgemaakt en handbeschilderd in mijn kleine en rustieke keramiekatelier. Hier staan aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel.
 
A beautiful, authentic product. The Dutch easter eggs are alle handcrafted and handpainted in my small and rustic pottery studio, where attention and quality are most important.
 
 
 

  Wierookschaaltjes
 
 
Eenvoudig maar supermooi gedecoreerd en er is veel aandacht besteed aan de glazuren. Een prachtig sieraad in je huis waarbij je heerlijk kan ontspannen. De wierookschaaltjes verkoop ik inclusief wierook. Een prachtig cadeau voor jezelf of een dierbare.
 
€ 15,- per set


 
Bladschalen
 
Bladschalen in diverse formaten. Niet alleen de inspiratie komt uit de natuur, de schalen zijn gemaakt met echte bladeren. Kun jij ze herkennen?
De schalen zijn geschikt als bonbonschaaltje, tapasschaaltje, fruitschaal, sommigen zelfs voor drijfkaarsjes, de mogelijkheden zijn legio. De kleuren zijn helemaal van nu en passen perfect in een eigentijds en persoonlijk interieur.
 
Vanaf € 12,- (de schalen op de foto zijn €22,- en €35,-)


 

 

 
Tuinscherm
 
Een prachtig sieraad voor in de tuin. Bijvoorbeeld als kunstzinnige afscheiding bij een gezellig zitje.
Als DIY-project: Tegeltjes € 20,- per stuk.
Een scherm in zijn geheel is maatwerk, de prijs is op aanvraag.
 
 

  Tuinscherm van dichtbij