Mijn Joy-collectie wordt deels verkocht via mijn webshop, dit zijn de artikelen die met de post verstuurd kunnen worden. De andere producten (schalen en langwerpige wierookschalen) worden verkocht in Conceptstore 'Voorlopig' in Delft.
 
 
 

 
 

 


 


Kerstballen en kerstklokken
 
Vanaf het najaar zijn ook mijn befaamde kerstballen weer te koop. Net als bij de paaseieren zijn alle ballen en klokken handgemaakt en handgedecoreerd. Elke bal is uniek. Deze kerstballen zijn in beperkte oplage te koop in Galerie Friends of Art in Giessenburg en en de Pop-Up Galerie Beeld-Schoon in het centrum van Middelharnis. Bovendien zijn er nog enkele te koop in Conceptstore Voorlopig in Delft.
€ 16,50 / € 17,50 / € 18,50 per stuk

 
 
 
 
 

 

 
Dutch easter eggs


Een prachtig, authentiek product. De Dutch easter eggs zijn volledig handgemaakt en handbeschilderd in mijn kleine en rustieke keramiekatelier. Hier staan aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel.
 
A beautiful, authentic product. The Dutch easter eggs are alle handcrafted and handpainted in my small and rustic pottery studio, where attention and quality are most important.
 
Een luxeverpakking met twee handgemaakte en handbeschilderde paaseieren kost:
€ 25


 
 

 

  Wierookschaaltjes 
 
 
Door de speciale sgraffitotechniek is dit wierookschaaltje een prachtig sieraad in je huis.Het gouden randje maakt het helemaal af. De wierookschaaltjes worden geleverd in een mooi doosje. Een prachtig cadeau voor jezelf of een dierbare.
 
€ 12,50 per stuk
 
 
 


 
Bladschalen
 
Bladschalen in diverse formaten. Niet alleen de inspiratie komt uit de natuur, de schalen zijn gemaakt met echte bladeren. Kun jij ze herkennen?
De schalen zijn geschikt als bonbonschaaltje, tapasschaaltje, fruitschaal, sommigen zelfs voor drijfkaarsjes, de mogelijkheden zijn legio. De kleuren zijn helemaal van nu en passen perfect in een eigentijds en persoonlijk interieur.
 
Vanaf € 12,- (de schalen op de foto zijn €22,- en €35,-)

 
 

 
Tuinscherm
 
Een prachtig sieraad voor in de tuin. Bijvoorbeeld als kunstzinnige afscheiding bij een gezellig zitje.
Als DIY-project: Tegeltjes € 20,- per stuk.
Een scherm in zijn geheel is maatwerk, de prijs is op aanvraag.
 
 

  Tuinscherm van dichtbij